• εντός 2-3 εργάσιμων ημερών
  • Κωδικός: TIH3L1LOS

Το παρόν προιόν είναι άυλο ESD (Electronic Software Download), σας παρέχει μόνο τον σειριακό αριθμό κι όχι τη συσκευσία ή/και το cd εγκατάστασης (το λογισμικό το κατεβάζετε από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή). Η παραγγελία σας πρέπει να εξοφληθεί προτού σας αποσταλεί ο σειριακός αριθμός του λογισμικού που αγοράσατε.

 

Το Acronis True Image 2020 μπορεί να κλωνοποιεί μονάδες δίσκων, να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος, εφαρμογών, ρυθμίσεων και όλων των δεδομένων σας, ενώ ταυτόχρονα διαγράφει με ασφάλεια όλα τα απόρρητα δεδομένα που δεν χρειάζεστε πλέον. Σας παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ανακτήσετε το σύστημα του υπολογιστή σας σε περίπτωση κάποιας καταστροφής, για παράδειγμα αν χάσετε δεδομένα, αν κατά λάθος διαγράψετε αρχεία ή φακέλους ζωτικής σημασίας ή αν καταρρεύσει πλήρως ο σκληρός δίσκος. Αν προκύψει κάποιο σφάλμα που μπλοκάρει την πρόσβαση σε πληροφορίες ή επηρεάζει τη λειτουργία του συστήματος, θα μπορέσετε εύκολα να επαναφέρετε το σύστημα και τα δεδομένα που χάθηκαν.

  • Συμβατότητα: Windows 10, 8.1, 8, 7, Home Server 2011, MAC OS Mojave 10.14, High Sierra 10.13, Sierra 10.12, El Capitan 10.11, iOS 10.3 ή μεταγενέστερο, Android 5.0 ή μεταγενέστερο
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Κατασκευαστές
Πλήρωσε Online
Ψάξτο!