• σε απόθεμα
  • Κωδικός: FT104321

Το Protection & Power Kit της Case-Mate περιλαμβάνει θήκη, μεμβράνη προστασίας για την οθόνη, καλώδιο σύνδεσης USB και φορτιστή αυτοκινήτου για το Sony Xperia Z2 σε ένα πακέτο!

 

 Case-Mate Xperia Z2 Barely There Clear (CM030991)

Η θήκη Barely There της Case-Mate είναι κατασκευασμένη για να εφαρμόζει τέλεια στο Xperia Z2 και να το προστατεύει από την καθημερινή χρήση σε όλες τις συνθήκες! Είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά λεπτό, λείο και κομψό πολυανθρακικό πλαστικό για να προστατεύει από γρατζουνιές & φθορές, Παρέχει πλήρη προστασία για τη συσκευή σου εξασφαλίζοντας ελεύθερη πρόσβαση στα βασικά πλήκτρα, τις θύρες διασύνδεσης, την οθόνη και την πίσω κάμερα.

 

 Case-Mate Xperia Z2 Screen Protector

Προστατέψτε την οθόνη του Xperia Z2 από γρατζουνιές και φθορές με την αντιθαμβωτκή προστατευτική μεμβράνη της Case-Mate! Σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα στο Xperia Z2 και να μην αφήνει αποτυπώματα από τα δάκτυλα σας κατά τη χρήση του κινητού σας!

 

 Sony AN401 USB Car Charger 1.2A

Ο αυθεντικός φορτιστής αυτοκινήτου AN401 USB 1.2A της Sony αποτελεί την ιδανική λύση για να φορτίσετε εν κινήσει το κινητό σας. Λειτουργεί μέσω του αναπτήρα του αυτοκινήτου, διαθέτει αποσπώμενο καλώδιο Micro USB σε USB και φορτίζει γρήγορα τη συσκευή σας χάρη στην υψηλή τάση εξόδου 1200mAh.

  • Συμβατότητα: Xperia Z2
  • Χρώμα Θήκης: διαφανές
  • Χρώμα Αξεσουάρ: μαύρο
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Κατασκευαστές
Πλήρωσε Online
Ψάξτο!